tisdag 3 juli 2012

Plötsligt händer det och inför dagen

Börssnackarens bästa vän - Africa Oil må vara börssnackarens bästa vän men så fort aktien hamnar "in play" är det även en traders bästa vän. Skulle aldrig få för mig att äga aktien på längre sikt än någon dag efter en fantastisk resa. Vi traders gillar ju inte risk :)

Nu på morgonen var ju Tullows operativa uppdatering väntad men även AOI kom med en uppdatering och ytterligare olja. Får se vad som händer i callen...


Positivt för probiotika - Andra nyheter nu på morgonen innefattar en ganska stark rapport från Chr Hansen vilket är lite positivt för Biogaia och Probi. Framförallt Biogaia kan vara intressant efter den senaste tidens kursfall. Värderingen är såklart fortfarande skyhög.

Dagens desperation - Kungsleden skickar också ut ett pm som andas lite desperation efter en radda av sänkta prognoser och dåliga skattedomar. Dock är det klart positivt att fastighetsbolagen handlas på nuvarande nivåer samtidigt som de nettouthyr. Det borgar för riktigt låga värderingar så länge vi inte står inför armageddon.

På bilden syns Kungsleden som röd graf, Balder som blå och Castellum som lila. De två senare är ombaserade relativt mot Kungsleden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar