onsdag 18 juli 2012

AOI, Horn och morgondagen

Nu i eftermiddags kom återigen nyheter från AOI eller närmare bestämt Horn. Det verkar uppenbarligen som att fälten i Somalia inte alls håller samma kvalité som Kenya och Horn handlas ned i Kanada efter att tidigare varit handelsstoppad. Borrningarna på Shabeel North lär slutföras de närmaste två veckorna vilket gör det möjligt med fler nyheter. Africa har tappat ordentligt momentum såväl som omsättning den senaste tiden och nu är det bara ytterligare uppdateringar och nya estimat för Kenya som lär driva aktien. 

Tror dock att det kan bli lite mer rörelse i aktien igen vilket är kul för oss traders. Som vanligt äger jag inga aktier.

Morgondagen bjuder annars återigen på mycket rapporter, dagens skörd var riktigt kass men trots det slutade börsen upp(!). Ingen högoddsare att ex. Hexpol och Concentric kommer in lite svaga i morgon. Annars blir det såklart action i MTG, SCA och NOKI eftersom de släpps mitt på dagen. Planen är att tjäna 10k på förmiddagen för att hinna med en golfrunda efter lunch, det är ju trots allt sommar :)

Trada lugnt gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar